Ga naar hoofdinhoud

Goedkoop blijkt toch duurkoop

Goedkoop blijkt toch duurkoop

In de media wordt er de laatste tijd al volop over gesproken: “De felle concurrentie tussen de rijscholen“. Veel nieuwe rijscholen stunten enorm met de prijzen en beloftes die ze amper kunnen nakomen. Hierdoor komen veel van hun klanten in de problemen: afspraken worden niet nagekomen, de vooruitbetaalde lessen verdwijnen met hun instructeur aan de horizon. Weg is je geld! Voorbeelden genoeg dus. Afgelopen zaterdag kwam dit onderwerp zelfs op tv bij Vara’s KASSA. Ook de Bovag en RijschoolPro waarschuwen en geven tips waar je op kunt letten bij het uitzoeken van een goede rijschool.

Op de site van het CBR kun je alles terugvinden over rijscholen bij jou in de buurt en hun slagingspercentage en ook het CBR geeft allerlei andere tips bij het uitzoeken van een goede rijschool.
Waar let je dan wel op bij het uitzoeken van een rijschool? Vraag bij vrienden / familie naar de ervaringen van hun rijschool. Is de rijschool aangesloten bij een branchevereniging? Wat is het slagingspercentage? Kijk dan ook zeker naar het aantal afgenomen examens door deze rijschool!

Een ervaren en dus goede rijschool zal jou in minder lessen dus ook minder geld en met een veel hogere slagingskans aan je rijbewijs kunnen helpen.

Back To Top