Ga naar hoofdinhoud

Onze autorijschool

Mijn naam is Tom Bakker en in 1997 ben ik bij mijn ouders (Max en Hannie Bakker) in de autorijschool gaan werken na mijn studie MBO. In 1972 besloten mijn ouders om autorijschool Bakker op te richten, op het huidige adres, Tweeboomlaan 71 in Hoorn. Daar zijn wij nog steeds gevestigd, maar in de loop der jaren is er natuurlijk wel het een en ander veranderd.

Niet alleen de drukte van het verkeer, verkeersregels, examens en kosten, maar ook de faciliteiten die de huidige autorijschool biedt. Daaronder een van de allermodernste theorielokalen in de streek, waar geoefend kan worden op exact dezelfde apparatuur die de leerlingen straks ook bij het C.B.R vinden.

Max is in maart 2020 overleden aan de gevolgen van corona. Hannie is sinds een aantal jaren niet meer actief in de auto maar houdt zich op de achtergrond nog wel steeds bezig met de administratieve afwikkelingen binnen de autorijschool. In december 2015 is Suzanne ons team komen versterken, ze heeft in 2010 stage bij ons gelopen en eerst ergens anders van start gegaan om daarna weer bij ons terug te keren. Ze kent ons “de familie Bakker “al d’r hele leven. Opgegroeid tegenover ons en natuurlijk ook haar rijopleiding bij ons gedaan.

Samen brengen we een schat aan ervaring en kennis in het bedrijf, en in de loop der jaren hebben we ruim 5000 leerlingen succesvol opgeleid. Zoals uit bovenstaande blijkt, is Autorijschool Bakker een echt familiebedrijf. Dat betekent “hart voor de zaak” en dus ook “hart” voor de klanten, onze leerlingen.

We besteden erg veel aandacht aan persoonlijke begeleiding en u rijdt in principe altijd met dezelfde instructeur, en in dezelfde auto. Dat geldt voor de praktijkopleiding, maar ook voor de theorieopleiding.

En dat is dan ook een van de redenen waarom veel mensen voor onze rijschool kiezen. Bij hele grote bedrijven is de leerling een “nummer” en de les een massa-artikel. Wij daarentegen hebben gekozen voor een opleiding van hoge kwaliteit, met persoonlijke aandacht voor elke leerling en garanderen daardoor ook een hoge kans van slagen.

De cijfers van het C.B.R getuigen daarvan: klik hier! Autorijschool Bakker heeft een zeer hoog slagingspercentage, en ja daar zijn we best trots op.

Back To Top