Ga naar hoofdinhoud

Theorieopleiding

De theorieopleiding wordt verzorgd in een apart en uiterst modern theorielokaal, waar dezelfde VekaBest apparatuur is geïnstalleerd als bij het CBR. Dat betekent tv schermen bovenin het lokaal en verzonken toetsenborden in de tafels, met exact dezelfde lay-out als die u straks in Alkmaar moet bedienen om uw theorie-examen te halen. En niet alleen de apparatuur is hetzelfde, ook de gebruikte dia’s zijn identiek aan die van het CBR.

Theorie cursussen starten 1x in de 5 tot 6 weken. Het examen wordt afgelegd bij het CBR in Alkmaar, waar de leerlingen van een cursus vaak samen heen gaan. Gezellig met de trein!

Elke theoriecursus heeft plaats voor maximaal 12 leerlingen en wordt gegeven in 4 dagdelen. Er wordt theoriecursus gegeven op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagochtend, maandagavond. De aansluitende examens voor het behalen van uw rijbewijs zijn op dinsdag.

Een theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig!

(Benodigd voor het examen is een geldig legitimatiebewijs!)

Theorielokaal

Voorlichtingsfilm

Het CBR heeft een korte voorlichtingsfilm voor kandidaten gemaakt: ‘Zo gaat het bij het theorie-examen van het CBR’. Hierdoor kunnen kandidaten zien hoe het er op het theorie-examen aan toe gaat. “Dat geeft duidelijkheid en het helpt om de spanning van tevoren te verminderen”, verwacht het CBR.

Back To Top